Автор: admin
Публикувано на: 19.08.2010 22:37:16

Рейтинг:

Aston
Star Electric Cars е френска компания, която по принцип прави колички за голф с дизайн на популярни модели на Rolls-Royce, Bentley, Hummer и Lamborghini, но сега се е заела с една доста по-сложа задача.

В тясно сътрудничество с Aston Martin, Star Electric Cars разработват ексклузивен суперавтомобил, от който ще бъдат произведени само 8 екземпляра, а цената на всеки един от тях ще е главозамайващите 7.5млн. евро.

За автомобила е предвиден 5.4-литров V8 двигател, с мощност между 800 и 950к.с., който ще е комбиниран с шестстепенна механична скоростна кутия, предаваща задвижването към задните колела, посредством диференциал с ограничено приплъзване.

Каросерията на Aston Martin Super Sport ще е изработена изцяло от карбон, вратите ще се отварят нагоре, в интериора ще са налице седалки Recaro, тапицерия от кожа и алкантара, а в оборудването ще е включена сателитна навигация.

За момента не са известни повече данни за ексклузивния Aston Martin Super Sport, като дори не се съобщава кога ще бъде завършено неговото разработване и кога е предвидено да се появят първите екземпляри.

Галерия Aston Martin Super Sport
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg